Srpski krijumčar izbeglica umakao austrijskoj policiji

Austrijska policija traga za licem srpske nacionalnosti, čiji identitet joj je poznat, a koji je pobegao nakon što je policija pokušala da ga zaustavi u akciji krijumačarenja ljudi.

Krijumčar je otkriven kod mesta Bruk an der Lajta prilikom nedavno pojačanih kontrola i to u "dubini" teritorije Austrije.

Pošto je shvatio da će ga policija zaustaviti, on je, na jednoj raskrsinici, "iskrcao" svojih 16 putnika – Pakistanaca, iz automobila registrovanog za sedam osoba.

Kada je policajac, kako je saopšteno, pokušao da stane ispred vozila krijumčar je samo dao gas i krenuo na čuvara reda, koji je uspeo da izbegne udarac i povrede.

Policija je pucala u gume njegovog automobila, ali je on samo dao gas i otišao. 

Međutim, zbog probušene gume nije daleko stigao, te je ostavio vozilo u mestu Pahfurt. Odande ga je, prema navodima svedoka, pokupio jedan saučesnik.

Prema austrijskoj štampi, reč je o izvesnom P. A (26).

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 01. мај 2024.
20° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво