Goreo hangar "Ledo Frikoma" u Podgorici, nema povređenih

U požaru koji je u toku noći izbio u hangaru "Ledo Frikoma" u podgoričkom naselju Donja Gorica, niko nije povređen, ali je pričinjena velika materijalna šteta.

Kako je kazao komandir Službe zaštite i spasavanja Andrija Čađenović, dojava da hangar gori stigla im je u 1.05 sati, prensi portal CDM.

"Zvao je gazda objekta koga je sa lica mesta obavestio stražar. Prvo vozilo na lice mesta bilo je za 12 minuta od poziva-sedam vozila i 16 vatrogasaca. Izgoreo je zadnji deo objekta", naveo je Čađenović.

Kako se navodi, vatra je progutala službene kamione koji su bili parkirani ispred magacina.

"Vatrogasne ekipe su i dalje na terenu i obilaze požarišta", naveo je Čađenović i dodao da je požar lokalizovan malo posle tri sata.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 09. јун 2024.
24° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије