Čelsi brzo reagovao: Borusiji za Obamejanga 78 miliona

Londonski Čelsi, nakon propalih pregovora oko povratka Romelua Lukakua, okrenuo se drugim opcijama i poslao Borusiji iz Dortmunda 78 miliona evra za napadača Pjer-Emerika Obamejanga.

Menadžer "plavaca" Antonio Konte je u užurbanoj potrazi za golgeterom svetske klase, Dijegu Kosti je saopštio da može da ide, a u konkurenciji da ga zameni je i Alvaro Morata iz Real Madrida.

Međutim, prioritet mu je brznonogi Gabonac, strelac 42 gola prošle sezone, koji je sam izjavio da želi u ambiciozniji klub, a ni ljudi iz Dortmunda mu neće praviti problem oko odlaska.

Pored Čelsija, Obamejanga želi i bivši klub Milan, zatim Pari Sen Žermen, ali i kineski Tjanđin Kvanžan kome je igrač dao odričan odgovor na veoma bogatu ponudu.

Obamejang ima još tri godine ugovor sa Borusijom, ali se čini da je ovo leto pravo vreme za rastanak.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 16. мај 2024.
21° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара