Đukić Dejanović: SPS bez dileme prihvatio Anu Brnabić za mandatara

Zamenica predsednika SPS-a Slavica Đukić Dejanovićeva kaže da je ta stranka bez dileme podržala predlog predsednika Aleksandra Vučića da premijerka bude Ana Brnabić.

"Mogu u ovom momentu da kažem da na organima naše partije vidim apsolutnu podršku predlogu Aleksandra Vučića za izbor Ane Brnabić, koja je jako vredna, odgovorna i ispoljila je takve kvalitete da smo bez ikakvih dilema prihvatili taj izbor", navela je Đukić Dejanovićeva gostujući u Dnevniku RTS-a.

Kada je reč o stavu koalicionog partnera SPS-a, lidera Jedinstvene Srbije Dragana Markovića Palme, ministarka kaže da je pravo čoveka da se opredeljuje.

Upitana da li se može desiti scenario da SPS ostane u Vladi Srbije, a da Jedinstvena Srbija iz nje izađe, Đukić Dejanovićeva kaže da je u politici sve moguće, ali bi ona volela da u punom sastavu nastave dalju saradnju.

Odgovarajući na pitanje da li su tačne spekulacije da bi u novoj Vladi mogla da preuzme resor zdravstva, Đukić Dejanovićeva kaže da nije o tome razmišljala.

Na pitanje da li ostaje u Vladi Srbije, ministarka naglašava da je na organima svoje stranke dobila saglasnost da ostane u Vladi.

"Naravno, ako mandatarka bude mislila da je to u redu", zaključila je Đukić Dejanović.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво