Terzić: Narode, uživaj! A možda PSŽ proda Nejmara ili Mbapea...

Izvor: Sportske.net, 30.Avg.2018, 20:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Terzić: ''Narode, uživaj! A možda PSŽ proda Nejmara ili Mbapea...''

Generalni direktor Crvene zvezde raduje se predstojećim spektaklima u Grupi C Lige šampiona.

Zvezdan Terzić je bio na licu mesta, u ''Grimaldi Forumu'' u Monaku, tokom današnjeg žreba grupa za Ligu šampiona, a iako su mnogi priželjkivali objektivno najlakšu Grupu D, sa Lokomotivom i Portom iz prva dva ''šešira'', on >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ima drugačije mišljenje i srećan je što će srpski šampion ove jeseni ugostiti tako velika i atraktivna imena poput PSŽ-a, Liverpula i Napolija.

''Generalno nije bilo lakih grupa, eventualno grupa u kojoj su Lokomotiva, Porto, Šalke i Galatasaraj, ali iskreno ne bih voleo da smo dobili tu grupu. Sve grupe su izuzteno jake i mislim da nas čeka fudbalski spektakl ove jeseni u Beogradu'', poručio je Terzić.

Potom se osvrnuo i na činjenicu da se sutra završava prelazni rok u Evropi, ponovo najavljuje dolazak Boaćija u Zvezdu, ali se nada i nekim promenama u PSŽ-u.

''Prelazni rok traje još sutra i nadam se da će PSŽ da proda možda Mbapea ili Nejmara, pa da bude malo lakše, ali nas stvarno čekaju lepe utakmice.







Narod će moći da uživa, za ovo smo živeli i, evo, dočekali smo.





Ne govorim samo oko dovođenja igrača, a trudimo se da u petak završimo sve oko Boaćija, ali spremićemo se i za te utakmice. Napravićemo dobre analize i taktički se spremiti da se suprotstavimo takvim asovima. To su, jednostavno, vanzemaljci koji čine ove tri ekipe'', naglašava Terzić.

Na kraju zaključak i poruka ljubiteljima fudbala da uživaju u sjajnim utakmicama, počev od 18. septembra u Ligi šampiona.

''Napoli je kompaktna ekipa koja može da parira Juventusu, Pari Sen Žermen je trenutno najbogatiji klub na svetu sa vanserijskim asovima. Liverpul i PSŽ su glavni favoriti za osvajanje titule prvaka Evrope ove sezone.







Stvarno smo hteli da srpski narod ima šest spektakularnih utakmica, naši ljudi će biti i na ova tri gostovanja, na tri velika stadiona. Mislim da su Crvena zvezda i njeni navijači zaslužili spektakle koji su pred nama'', izjavio je Terzić.
Pogledaj vesti o: Zvezdan Terzić

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Terzić: Možda prodaju Nejmara, pa nam bude lakše

Izvor: N1 televizija, 30.Avg.2018

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić istakao je da je srećan zbog toga što je njegov klub igrati protiv atraktivnih rivala u predstojećoj sezoni Lige šampiona. Crvena zvezda će u grupi C igrati protiv Paris Sen Žermena, Napolija i Liverpula...Zvezdi je u Monaku pripalo da igra u veoma...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.