Tuhel: Zvezda je i dalje velika, sećam se 1991. godine

Izvor: N1 televizija, 31.Avg.2018, 09:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tuhel: Zvezda je i dalje velika, sećam se 1991. godine

Trener Pari Sen Žermena Tomas Tuhel kaže da je izuzetno srećan što će njegov tim igrati protiv Crvene zvezde u Ligi šampiona.

Francuski i srpski šampion nalaze se u grupi C, uz Liverpul i Napoli. Prvi meč će igrati u Parizu u drugom kolu, a zatim i u okviru poslednjeg u Beogradu.

"Zvezda je veliko ime. Sećam se sezone 1990/1991. kad su osvojili Kup šampiona. Neke uspomene mi naviru. Srećan sam što ćemo igrati protiv njih. To je i dalje veliku >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << klub", kazao je Tuhel.

Nemac je govorio i o preostala dva rivala, a posebnu pažnju posvetio je Liverpulu, koji vodi njegov veliki prijatelj i prethodnik u Majncu Jirgen Klop.

"Liverpul je finalista iz prošle sezone. Izuzetno su brzi, dobri u tranziciji. Dugo su zajedno, rastu iz godine u godinu. Nema sumnje da je i ove sezone među glavnim kandidatima za osvajanje trofeja", zaključio je trener PSŽ.

Liga šampiona startuje 18. septembra, a mečevi grupe C igraju se dan kasnije. U prvom kolu će se sastati Crvena zvezda - Napoli i Liverpul - PSŽ.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Tuhel: Zvezda je i dalje velika, sećam se 1991. godine

Izvor: OkRadio.rs, 31.Avg.2018

Trener Pari Sen Žermena Tomas Tuhel kaže da je izuzetno srećan što će njegov tim igrati protiv Crvene zvezde u Ligi šampiona. Francuski i srpski šampion nalaze se u grupi C, uz Liverpul i Napoli. Prvi meč će igrati u Parizu u drugom kolu, a zatim i u okviru poslednjeg u Beogradu.   "Zvezda...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.