Izvor: Radio 021, 28.Feb.2020, 20:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zrenjanin: Uhapšen osumnjičeni diler droge

Zrenjaninska policija uhapsila je mladića L.S. (22) iz Zrenjanina, zbog sumnje na neovlašćenu proizvodnju i stavljanje u promet opojnih droga.

Kako je saopšteno, policija je prilikom pretresa stana i drugih prostorija osumnjičenog pronašla 230 tableta koje se nalaze na listi psihoaktivnih supstanci, paketiće sa oko 33 grama marihuane, vagicu za >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << precizno merenje, kao i novac za koji se sumnja da je stečen prodajom narkotika.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega je, uz krivičnu prijavu, priveden tužiocu.

Autor: 021

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

FOTO: Zaplenjeno više od dva kilograma droge

Izvor: Radio 021, 29.Feb.2020, 11:57

Beogradska policija zaplenila je više od dva kilograma narkotika i uhapsila četiri osobe osumnjičene za trgovinu drogom...Policija je, u odvojenim akcijama, uhapsila T.B. (30), S.D. (24), M.Z. (25) i B.V. (27)...Prilikom pretresa stanova koje osumnjičeni koriste, pronađeno je oko kilogram amfetamina,...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.