Izvor: Radio Dunav, 06.Okt.2017, 08:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

REVIJA KOSTIMA I KONCERT OSNOVACA ZBOG KIŠE U GRADSKOJ HALI

Revija kostima napravljenih od plodova jeseni i mini koncert učenika Osnovne škole “Žarko Zrenjanin” koji je danas trebalo da bude održan na glavnoj ulici i Trgu Nikola Tesla, prebačen je u gradsku halu. Ova manifestacija koja se tradicionalno održava svake godine u okviru Dečije nedelje, kako je za naš radio rekla pomoćnik direktora apatinske osnovne škole Slavica Mirković, održaće se uprkos lošem vremenu:
-Revija >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << kostima napravljenih od plodova jeseni pod nazivom “Jesen šeta našim gradom” i koncert osnovaca na kom će nastupiti hor i solisti naše škole prvobitno je trebalo da budu upriličeni kraj fontane u glavnoj ulici. Zbog kiše će biti održani u sportskoj hali naše škole sa početkom u 10 sati, bila bi šteta da ovu aktivnost odložimo, kostimi su spremni i u njih je uloženo mnogo truda, rekla nam je Slavica Mirković.

Nastavak na Radio Dunav...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.