ODRŽANA DEČIJA PIJACA, MALI TRGOVCI BILI NA VISINI ZADATKA

Izvor: Radio Dunav, 05.Okt.2017, 12:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ODRŽANA DEČIJA PIJACA, MALI TRGOVCI BILI NA VISINI ZADATKA

Četvrtog dana manifestacije “Dečija nedelja” koja se kod nas kao i u celom svetu obeležava svake godine prve sedmice meseca oktobra,  jedna od aktivnosti je i Dečija pijaca koja je obradovala kako najmlađe učenike apatinske Osnovne škole “Žarko Zrenjanin” tako i naše sugrađane.

Na gradskoj šetališnoj zoni, održana je dečija pijaca na kojoj su se učenici trećih i četvrtih razreda Osnovne škole >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << kao i svake prethodne godine uživeli u uloge prodavaca, pa su kao odrasli prodavali izložene proizvode starijim učenicima, bakama, dekama, roditeljima… Ove godine na “štandovima” malih  prodavačica preovlađivali su kolači, uglavnom bakini kolači, mafini, kuglice.

U ponudi novopečenih prodavaca je bila i kolekcija starih stripova, neke poznate društvene igre, slikovnice, igračke. Mladi trgovci nisu krili ushićenje zbog nekima prvog zarađenog novca, koji će uglavnom po njihovim rečima utrošiti na kupovinu novih igračaka i slatkiša.

Nastavak na Radio Dunav...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U centru grada održana tradicionalna dečija pijaca

Izvor: 025info.rs, 05.Okt.2017

Pretposlednji dan "Dečije nedelje", koja se kod nas kao i celom svetu obeležava svake godine prve sedmice meseca oktobra, obeležen je Dečijom pijacom učenika osnovne škole "Žarko Zrenjin" iz Apatin.    Mališani trećeg i četvrtog razreda na svojim štandovima u ponudi su imali igračke,...

Nastavak na 025info.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.