Zaječarske fudbalere u Nišu spasilo blato! VIDEO

Izvor: TimockeVesti.net, 25.Jan.2013, 00:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaječarske fudbalere u Nišu spasilo blato! VIDEO

Poznato je da u Srbiji postoji dosta fudbalskih terena koji svojim izgledom baš i ne liče na ono što predstavljaju. Stadion u Nišu bio je u vrlo lošem stanju usled lošeg vremena i kiše kada je dočekao meč između domaćeg Sinđelića i zaječarskog Timoka.
Blato je bilo svuda po terenu, ali kao i uvek najviše ga je bilo ispred gola, tamo gde dosta stoje, trče i tapkaju golmani. Upravo je taj pedalj terena u jednoj situaciji bio odličan “golman”.
Ekipa Sinđelića bila >> Pročitaj celu vest na sajtu TimockeVesti.net << je u napadu, jedan igrač se dobro snašao, primio loptu na grudi, prebacio preko jednog igrača i šutnuo pored golmana, krenuo odmah da se raduje, kao i publika na stadionu, ali onda je rupa ispunjena vodom ispred gola odradila svoj deo posla.
Lopta se zaustavila u bari, a jedan igrač Timoka je zatim i izbio iz svog peterca, pa su Nišlije ostale praznih ruku.
Pogledajte i sami kakvih terena ima u Srbiji, ali i nesrećan slučaj trećeligaške ekipe iz Niša.
TELEGRAF

Pogledaj vesti o: Zaječar

Nastavak na TimockeVesti.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.