Zaječarska policija uhapsila lice sa poternice Interpola

Izvor: TimockeVesti.net, 01.Sep.2012, 21:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaječarska policija uhapsila lice sa poternice Interpola

Službenici Policijske uprave iz Zaječara lišili su slobode C. R. (46) iz Bijelog Polja u Crnoj Gori, sa prijavljenim prebivalištem u Beogradu, opština Voždovac, Ulica braće Jerkovića br. 201, za kojim je, po međunarodnoj poternici Interpola Podrgorice, bila raspisana poternica zbog neovlašćene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga, za šta je zaprećena kazna do 10 godina zatvora, po rešenju pravosudnih organa >> Pročitaj celu vest na sajtu TimockeVesti.net << u Podgorici.
Kako saznajemo, C. R. se, zajedno sa još nekoliko lica, sumnjiči da je iz Crne Gore u Srbiju, pre tri godine, pokušao da unese 10 kilograma “skanka”. Veći deo te grupe je uhapšen, ali je C. R. uspeo da pobegne i bio je nedostupan pravosudnim organima sve do juče.
C. R. je sproveden dežurnom istražnom sudiji Višeg suda u Zaječaru, koji mu je odredio ekstradicioni pritvor u trajanju do 18 dana, nakon čega je sproveden u pritvor Okružnog zatvora u Zaječaru.
(G. S.)

Nastavak na TimockeVesti.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.