ZAJEČAR: Sajam tradicionalne privrede okupio 100 izlagača

Izvor: MC Bor, 18.Okt.2014, 11:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZAJEČAR: Sajam tradicionalne privrede okupio 100 izlagača

Zaječar, 18. oktobar 2014.
I ove godine, kao i lani, Regionalna privredna komora Zaječara organizovala je Sajam privrede u tradicionalnom ruhu sa međunarodnim karakterom. Sem izlagača iz mnogih krajeva Srbije, u prostorijama bivšeg Doma vojske Srbije ( sada Nacionalne Agencije za regionalni razvoj) i na skveru u centru grada predstavili su se i proizvođači >> Pročitaj celu vest na sajtu MC Bor << hrane, industrijskih proizvoda i mašinistva i opreme i iz Rumunije, Bugarske, Republike Srpske, kantona Brčko i Tuzla, Grčke i Slovenije.
U zgradi grada Zaječara potpisan je ugovor o osnivanju buduće Srpsko-Grčke Privredne komore. Sajam se danas završava svečanim uručenjem priznanja i zahvalnica za učešće na ovoj, po svim ocenama, uspešnoj privrednoj manifestaciji.
Naša novinarska ekipa najviše se zadržala na štandovima slovenačkog Olimja, grada Tuzle, knjaževačkog Timomeda i Gazdinstva „Jankucić“ Bor.

Pogledaj vesti o: Vojska Srbije

Nastavak na MC Bor...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MC Bor. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MC Bor. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.