ZA DANAS ZAKAZAN NOVI PROTESTNI SKUP U ZAJEČARU

Izvor: TimockeVesti.net, 14.Jun.2023, 06:02

ZA DANAS ZAKAZAN NOVI PROTESTNI SKUP U ZAJEČARU

Zaječar, 14. jun – Deo opozicije u Zaječaru, zakazao je za ovu nedelju još jedan protest i protestnu šetnju pod nazivom “Zaječar se budi”.
Protestni skup, kao i šetnja, zakazan je danas u 19 sati. Skup se održava na Trg Nikole Pašića, kao i prošli.
Podsećamo, 26. Maja održan je prvi protestni skup, na kome se nekoliko stotina Zaječaraca udruženih u borbi protiv nasilja okupilo na Trgu Nikole Pašića, a potom prošetali do Gradske uprave Zaječar, gde je skup završen.
>> Pročitaj celu vest na sajtu TimockeVesti.net << /> “Naš Zaječar je u najgorem položaju od kada postoji. Razlog je vlast SNS-a, nekada Saša Mirković, a sada Boško Ničić”, poručio je tada Goran Kalčević, predsednik Gradskog odbora Narodne stranke u Zaječaru.
Zahtevi su “hitno stavljanje van snage svih po grad štetnih odluka, o Vodovodu, Toplani, Pijaci, Javnom prevozu, prodaji gradske imovine, izgradnji kamenoloma u Malom Izvoru, prevođenju poljoprivrednog zemljišta u nepoljoprivredno”.
Takođe, zahtevaju se momentalne ostavke svih gradskih funkcionera, kao i hitno raspisivanje vanrednih lokalnih izbora za Skupštinu Zaječara i Mesnih zajednica.
Izvor: Danas

Članak ZA DANAS ZAKAZAN NOVI PROTESTNI SKUP U ZAJEČARU se pojavljuje prvo na Borske Narodne Novine.
Pogledaj vesti o: Zaječar,   Srpska Napredna Stranka

Nastavak na TimockeVesti.net...






Povezane vesti

Protest „Srbija protiv nasilja“ u Valjevu u četvrtak na Gradskom trgu

Izvor: Danas, 14.Jun.2023

  Građanski protest „Srbija protiv nasilja” biće održan u Valjevu, sutra, u četvrtak, 15. juna sa početkom u 19 sati na Gradskom trgu, piše Portal Kolubarske.rs.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.