U Zaječaru grejanje samo iz pivare

Izvor: TimockeVesti.net, 25.Okt.2012, 11:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Zaječaru grejanje samo iz pivare

Do 5. novembra jedino kotlarnica  „Pivara“ biće osposobljena za isporuku toplotne energije, izjavio je za Best televiziju direktor Javnog stambenog komunalnog preduzeća “Zaječar”, Radomir Tešanović.
U protekla četiri meseca građani nisu dobijali račune za grejanje. Međutim, do kraja grejne sezone ta dugovanja će morati da izmire u sklopu računa za >> Pročitaj celu vest na sajtu TimockeVesti.net << “objedinjenu naplatu”.
Građani koji su do početka grejne sezone podneli zahteve za isključenje sa mreže preduzeću “Toplifikacija-Moravia” i platili za to oko 6000 dinara, a do sada nisu isključeni, moraće isto toliko da plate i Javnom stambenom preduzeću, kako bi im oni isključili grejanje, kaže direktor Tešanović. Novac koji su uplatili “Toplifikaciji Moravija” verovatno će moći da povrate jedino sudskim putem.

www.ttr.rs

Nastavak na TimockeVesti.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.