Saši Mirkoviću određen kućni pritvor

Izvor: Večernje novosti, 19.Okt.2017, 16:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saši Mirkoviću određen kućni pritvor

Sud je Mirkoviću odredio kućni pritvor, uz nanogvicu, ali je odbacio ponudu za jemstvo u novcu ZAJEČAR – Saši Mirkoviću, bivšem predsedniku SG Zaječara, koji je lišen slobode zbog sumnje da je bio u grupi koja je javnim nabavkama oštetila gradski budžet za oko 33 miliona dinara, određena je mera kućnog pritvora, uz elektronski nadzor.Nataša Tošić, jedan od članova advokatskog tima koji zastupa Mirkovića, istakla je da su danas, kada je odložen >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << glavni pretres u Osnovnom sudu u Zaječaru, da je sud uvažio zahtev odbrane da se Mirković pusti iz pritvora.- Glavni pretres je odložen, budući da prvokokrivljena Milena Trajković Milena Trajković nije imala rok od osam dana za pripremanje odbrane – kazala je adokatica Tošić. – Mi smo predali Mirkovićevu putnu ispravu, ponudili jemstvo u vidu gotovog novca i zahtev da bude u kućnom pritvoru, uz obaveznu primenu elektronskog nadzora, do okončanja postupka.Sud je Mirkoviću odredio kućni pritvor, uz nanogvicu, ali je odbacio ponudu za jemstvo u novcu.
Pogledaj vesti o: Zaječar

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mirkoviću određen kućni pritvor

Izvor: Bor030.net, 19.Okt.2017

Saša Mirkovića, nekadašnji predsednik Skupštine grada Zaječara, od danas je u kućnom pritvoru. Mirković je uhapšen pre nešto više od mesec dana zbog sumnje da je u saizvršilaštvu zloupotrebio službeni položaj i oštetio budžet Zaječara za oko 33 miliona dinara. Sud je Mirkovću zadržao...

Nastavak na Bor030.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.