Saši Mirkoviću određen kućni pritvor

Izvor: Mondo, 19.Okt.2017, 16:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saši Mirkoviću određen kućni pritvor

Bivšem predsedniku Skupštine opštine Zaječar Saši Mirkoviću danas je odlukom suda ukinut "klasičan" pritvor, u kojem je bio nešto više od mesec dana, i zamenjen za kućni pritvor bez nanogice.

Foto: Printscreen/YouTube/MONDO kolaž Saša Mirković i Aca Lukas

  U Upravi za izvršenje krivičnih sankcija Tanjugu je rečeno da je Mirkoviću određena mera zabrane napuštanja stana bez elektronskog >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << nadzora, pošto mu je danas ukinut pritvor.

Mirkovićev branilac Miloš Lekić precizirao da je Mirkoviću pritvor ukinut po žalbi na rešenje kojim mu je pre nekoliko dana pritvor bio produžen.

Mirković je bio uhapšen 11. septembra zajedno sa još jednom saradnicom zbog sumnje da su zlouptrebili služberni položaj i oštetili budžet grada Zaječara za skoro 14 miliona dinara.

Saši Mirkoviću pritvor, Aci Lukasu krivična

U ovom slučaju protiv pevača Aleksandra Vuksanovića poznatijeg kao Aca Lukas i D. P, kao i Mirkovića policija je tužilaštvu podnela krivične prijave zbog sumnje da su ošetili Fudbalski klub "Timok" iz Zaječara za 20.944.000 dinara.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.