Grejanje u Zaječaru možda i pre petog novembra

Izvor: TimockeVesti.net, 17.Okt.2012, 13:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grejanje u Zaječaru možda i pre petog novembra

Radnici Javno stambeno komunalnog preduzeća Zaječar pokušavaju da osposobe system centralnog grejanja i kotlove. - Moguće je, kako se nezvanično saznaje, da grejna sezone počne pre petog novembra, kako je prvobitno planirano.
ZAJEČAR - Radovi na sistemu centralnog grejanja u Zaječaru su u punom jeku. Radnici Javnog stambeno komunalnog preduzeća, koji u skladu sa nedavnom odlukom Skupštine grada upravljaju proizvodnjom >> Pročitaj celu vest na sajtu TimockeVesti.net << i distribucijom toplotne energije, intenzivno rade kako bi stavili u funkciju sva tri kotla i osposobili cevovode. Prema nezvaničnim informacijama, grejanje bi moglo da krene i pre petog novembra kada je poslednji rok predviđen za početak grejne sezone.
Inače, cena grejanja po kvadratnom metru stambene površine za domaćinstva iznosi 105 dinara, za ustanove i škole 157, a za privredu 210 dinara. S obzirom da račune za grejanje od juna Toplifikacija Moravija Zaječar nije dostavila potrošačima, oni će moći da se izmire sa novim računima za grejanje, u narednih 12 meseci.
Autor: Davor Marušić, TV Bor

Nastavak na TimockeVesti.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.