Porodila se Ana Ivanović – teniserka dobila još jednog sina!

Izvor: 011vodič.com, 30.Avg.2019, 17:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Porodila se Ana Ivanović – teniserka dobila još jednog sina!

Proslavljena srpska teniserka objavila srećne vesti na Instagramu
Pucamo od sreće, naš sin je dobio brata – napisala je Ana Ivanović danas na Instagramu i objavila sliku na kojoj se svi, porodično, drže za ruke s prinovom.
Ana i fudbaler Bastijan Švajnštajger su u martu prošle godine postali roditelji malenog Luke.
Mama i tata dva dečaka su svoju vezu obelodanili na jednoj utakmici – kapiten >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << nemačke reprezentacije je istrčao na teren u kopačkama na kojima je pisalo njeno ime i datum početka veze – 5. septembar 204. godine, ali i reč “dušo”.
Par se 2016. godine venčao u Veneciji, a “ostalo je istorija”.

The post Porodila se Ana Ivanovićteniserka dobila još jednog sina! appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Ana Ivanović

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

STIGLA NOVA PRINOVA: Porodila se Ana Ivanović (FOTO)

Izvor: Večernje novosti, 30.Avg.2019

Srpska teniserka Ana Ivanović i fudbaler Bastjan Švajnštajger dobili su novu prinovu Srpska teniserka Ana Ivanović i fudbaler Bastjan Švajnštajger dobili su novu prinovu.Ivanović je, naime, srećnu vest podelila sa obožavaocima na društvenoj mreži "Instagram".Pročitajte...

Nastavak na Večernje novosti...

Ana Ivanović rodila drugog sina

Izvor: NoviMagazin.rs, 30.Avg.2019

Proslavljena srpska teniserka Ana Ivanović objavila je srećne vesti na svom Instagram profilu..."Pucamo od sreće i ljubavi. Naš sin je dobio malog brata", napisala je Ivanović i dodala fotografiju na kojoj se svo četvoro drže za ruke...Ana Ivanović i nemački fudbaler Bastijan Švajnštajger...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.