POTPIŠI! Lijam Hemsvort podneo zahtev za razvod braka

Izvor: Mondo, 21.Avg.2019, 20:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POTPIŠI! Lijam Hemsvort podneo zahtev za razvod braka

Nedelju i po dana od objave da "ostaju brižni roditelji kučićima" stiže i slika papira za razvod

Sve znate - Lijam Hemsvort i pevačica Majli Sajrus razvode se posle osam meseci braka.

Razlog su "nepomirljive razlike", ukoliko je verovati sudskim dokumentima koje je potpisao mladi glumac, odnosno veza s drugom ženom!

Nedugo nakon zajedničke objave da se razvode, u medijima su objavljene slike Majline nove devojke Kejtlin Karter, lepotice koja je "do juče" >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << bila udata za Brodija Dženera, sina Kejtlin Džener.

Dok je on s osmehom na licu primio vest da se Majli i Kejtlin zabavljaju, Hemsvort nije. On je na Instagramu tek nekoliko dana napisao da se razvodi od pevačice "i da joj želi sreću i zdravlje".

Danas je konačno i stupio u akciju - zvezda "Igre gladi" je podnela zahtev za razvod i kao razlog navela nepomirljive razlike.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Ostavila muža zbog LEPOTICE, pa opet zapanjila javnost!

Izvor: Mondo, 22.Avg.2019, 09:52

Majli Sajrus, koja je u vezi sa lepom Kejtlin, ovako je reagovala na vest da je njen suprug podneo zahtev za razvod...Pevačica Majli Sajrus i glumac Lijam Hemsvort razvode se posle osam meseci braka...Razlog su "nepomirljive razlike", ukoliko je verovati sudskim dokumentima koje je potpisao mladi glumac...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.