Sada je stvarno gotovo: Glumac podneo zahtev za razvod

Izvor: B92, 22.Avg.2019, 11:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sada je stvarno gotovo: Glumac podneo zahtev za razvod

Nakon vesti o tome da su se razišli, Liajm Hemsvort podneo je zahtev za razvod braka od pevačice Majli Sajrus.

Svaka nada o tome da će se par pomiriti je pala u vodu. Lijam je rešio da podnese zahtev za razvod u Los Anđelesu, a kao razlog je naveo "nepomirljive razlike". Izvori bliski paru izjavili su da je par potpisao predbračni ugovor, što znači da neće biti nepotrebnih svađa oko novca jer su se dogovorili da se njihovi fondovi ne mešaju, piše Womanshealthmag. To >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << što par nije imao dece olakšava proces razvoda koji može brzo da se sprovede.

Nedavno pisanje magazina People dalo je nadu da će se par pomiriti jer su naveli ad je u pitanju samo pauza koju je par rešio da napravi. Sada, sa ovom vesti o Lijamovom zahtevu, izgleda da nema nazad.

U zajedničkom saopštenju par je napisao:

"Lijam i Majli rešili su da se sada raziđu. Zbog promena koje su doživeli kao partneri i individue, odlučili su da je za sada najbolje da se fokusiraju na sebe i na svoje karijere. Ostaće posvećeni staratelji svim njihovim zajedničkim životinjama. Molimo vas da poštujete njihovu privatnost u ovim trenucima".

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.