Ostavila muža zbog LEPOTICE, pa opet zapanjila javnost!

Izvor: Mondo, 22.Avg.2019, 09:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ostavila muža zbog LEPOTICE, pa opet zapanjila javnost!

Majli Sajrus, koja je u vezi sa lepom Kejtlin, ovako je reagovala na vest da je njen suprug podneo zahtev za razvod.

Pevačica Majli Sajrus i glumac Lijam Hemsvort razvode se posle osam meseci braka.

Razlog su "nepomirljive razlike", ukoliko je verovati sudskim dokumentima koje je potpisao mladi glumac u sredu, odnosno Majlina veza s drugom ženom!

Lijam je bivšoj ženi "poželeo sve najbolje", zajedno su saopštili da će ostati "posvećeni roditelji" >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << životinjama koje su zajedno gajili, a sada stiže Majlina reakcija.

"Ona je duboko razočarana činjenicom da je Lijam podneo sudske dokumente za razvod braka," naveo je izvor blizak pevačici.

Pa, šta je trebalo da uradi?! Čekamo Lijamov odgovor, do tada, pogledajte prizore zbog kojih Majli nije razočarana, a nije ni javnost!

View this post on Instagram

rock the boat, don’t rock the boat baby ⚓️

A post shared by Kaitlynn Carter (@kaitlynn) on Aug 9, 2019 at 3:08pm PDT

View this post on Instagram

vay-cay ☺️

A post shared by Kaitlynn Carter (@kaitlynn) on Aug 4, 2019 at 3:37am PDT

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sada je stvarno gotovo: Glumac podneo zahtev za razvod

Izvor: B92, 22.Avg.2019

Nakon vesti o tome da su se razišli, Liajm Hemsvort podneo je zahtev za razvod braka od pevačice Majli Sajrus...Svaka nada o tome da će se par pomiriti je pala u vodu. Lijam je rešio da podnese zahtev za razvod u Los Anđelesu, a kao razlog je naveo "nepomirljive razlike". Izvori bliski paru izjavili...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.