Nemanja o raskidu: Svađali smo se oko sitnica!

Izvor: S media, 04.Apr.2011, 00:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nemanja o raskidu: Svađali smo se oko sitnica!

Nemanja Stevanović - Naš prekid nije marketinški trik. Milena Ćeranić - Ne želim da komentarišem razlaz sa Nemanjom

Milena Ćeranić i Nemanja Stevanović, koji su nakon godinu i sedam meseci okončali vezu obeleženu mnogobrojnim skandalima, odlučili su da i nakon razlaza ostanu u prijateljskim odnosima.

Naime, u razgovoru za Pre s s, bivša „zvezda Granda" i učesnik rijailitija „Farma" >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << otvorio je dušu i rekao da njegova veza sa Milenom Ćeranić odavno nije kao što je to bila na početku i demantovao čaršijske priče da je jedan od razloga kraha njihove ljubavi Milenino neverstvo.

- Pre svega, tačno je da Milena i ja više nismo zajedno, ali daleko od toga da je razlog za naš raskid njeno neverstvo. Kao dvoje zrelih osoba shvatili smo da je naš odnos zahladneo i da veza nije kao pre - otkriva Nemanja na početku razgovora i nastavlja.

Raskinuli Ćeranići!

Željko i Jovana - Uživancija u Crnoj Gori (FOTO)

Jovana se s pet kofera vratila u Željkov stan

- Zbog čestih nesuglasica i svađa oko sitnica, seli smo i razmotrili šta je najbolje za naš dalji odnos. Tada smo shvatili da više nema ljubavi među nama i da je najbolje da se stvari reše na vreme. Tračevi da me je Milena prevarila potpune su budalaštine, ali našim ljudima je teško da shvate da prevara nije jedini razlog za raskid - priča Stevanović.

Bivši farmer kaže da će i nakon raskida sa svojom dojučerašnjom partnerkom ostati u prijateljskim odnosima.

- Najvažnije je da smo ostali u dobrim odnosima jer smo za vreme koje smo proveli zajedno postali pre svega prijatelji. Mi se i nakon raskida čujemo i viđamo jer nema razloga za ljutnju budući da je prekid naša zajednička odluka.



Na pitanje da li je njihov raskid, u stvari, samo marketinški trik kako bi privukli pažnju medija i fanova, popularni pevač odgovara da to nije istina.

- Budalaština je da od svog života želim da pravim cirkus i podižem prašinu u medijima. Takva vrsta popularnosti mi uopšte nije potrebna, jer i onako imam dovoljno posla. Shvatio sam odavno da sam samo imao štete od takvih tekstova u novinama i skandala koji su vezivani za moje ime - zaključuje Stevanović.

Iako smo pokušavali da dođemo do Milene Ćeranić i čujemo njenu verziju priče, ona nije odgovarala na naše poruke i pozive. Međutim, od izvora bliskih ovoj pevačici, saznali smo da ona ne želi da komentariše novonastalu situaciju u njenom ljubavnom životu, već hoće da se povuče na neko vreme iz javnog života.
Pogledaj vesti o: Zvezde granda

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.