ČUDO IZ SEVERNOG LONDONA Arsenal lansirao novog Ronalda?

Izvor: 011vodič.com, 20.Sep.2019, 18:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ČUDO IZ SEVERNOG LONDONA Arsenal lansirao novog Ronalda?

Fudbalski svet upoznao je u četvrtak uveče novu tinejdžersku zvezdu. Prošle godine zablistali su Žoao Feliks i Moaze Kean. Ovog leta se u Barseloni pojavio Ansu Fati, a na meču u Frankfurtu lansiran je Bukajo Saka. Ko je momak koji je Unaiju Emeriju na poverenje uzvratio golom i s dve asistencije za ubedljivu pobedu Arsenala nad Ajntrahtom – 3:0. Ko je Arsenalovo čudo od deteta?
Na meču Sautempton – Bornmut, naša kladionica nudi kvotu 3.80 za igru 1-1&2+. >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com <<
Pre petnaestak dana je napunio 18 godina, rođen je u Londonu kao dete imigranata iz Nigerije i jedini klub za koji zna u životu je Arsenal. Proizvod je fudbalske akademije “tobdžija” i fudbalski je izum klupske legende Fredija Ljungberga.
– On me trenira od moje 15. godine. Igram na poziciji na kojoj je on bio i često me savetuje. Uvek mi govori da moram da budem ponizan i da naporno radim kako bih postao vrhunski fudbaler – priča Saka.
Arsenalovom tinejdžeru uzor je niko drugi nego Kristijano Ronaldo.
– Često gledam Ronalda. Dopada mi se njegov stav. Uvek želi da bude najbolji. Jedinstven je. Imam priliku da u Arsenalu radim sa Lakazetom, Obamejangom. Sa najboljima. Želim da budem kao oni – rekao je Bukajo Saka.

Nekadašnji defanzivac “tobdžija” Martin Kion u komentaru posle meča u Frankfurtu upitao je “zašto je za 80 miliona evra doveden Pepe, kada klub ima ovakvog igrača”. Korak dalje je otišao Majkl Oven, legendarni engleski napadač.
– Neke poteze je izveo baš kao što to radi Kristijano Ronaldo. Ipak, njegov talenat je drugačiji. Ima 18 godina i ogromno samopouzdanje – rekao je Majkl Oven.
Da li je svet dobio novog Kristijana Ronalda? Iz severnog Londona.

 

The post ČUDO IZ SEVERNOG LONDONA Arsenal lansirao novog Ronalda? appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

PREMIJER LIGA Istorijska pobeda, morski bodovi odoše u Bornmut (VIDEO)

Izvor: 011vodič.com, 20.Sep.2019

I toj tradiciji morao je da dođe kraj. Stadion “Sveta Meri” u Sautemptonu bio je neosvojiv za Bornmut sve do petka uveče – 1:3 (0:2).. Na meču Lester – Totenhem, naša kladionica nudi kvotu 3.30 za igru GG4+.. Bio je to duel komšija na tabeli, ali i geografski. Dva grada sa morske obale...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.