Ukrao ženi ogrlicu na sred ulice

Izvor: OkRadio.rs, 03.Sep.2013, 11:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ukrao ženi ogrlicu na sred ulice

Policija u Vranju podnela je krivičnu prijavu Osnovnom javnom tužilaštvu protiv Vladana S. (22) iz Vranja zbog razbojništva. – Sumnja se da je Vladan S. pre tri dana fizički napao jednu ženu i sa vrata joj uzeo ogrlicu u vrednosti oko 50 hiljada dinara. Napad se dogodio u ulici Če Gevare u Vranju – kaže Dragan Stamenković, portparol PU Vranje. Kako je saopšteno iz policije, osumnjičeni je priveden istranom sudiji Osnovnog suda u Vranju koji mu je odredio pritvor do mesec dana.  
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Oteo ženi ogrlicu

Izvor: juGmedia, 03.Sep.2013

VRANJE – Policija u Vranju podnela je krivičnu prijavu Osnovnom javnom tužilaštvu protiv V.S. (22) iz Vranja,  jer se sumnja da je izvršio krivično delo razbojništvo, tako što je ženi na ulici oteo ogrlicu.Policija u svom saopštenju navodi  da je V.S.,  31. avgusta ove godine, fizički...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.