Žena povređena u udesu u Beogradu

Izvor: Press, 04.Apr.2013, 08:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žena povređena u udesu u Beogradu

U udesu oko 21 časa u Ulici Narodnog heroja 14 ženska osoba stara oko 28 godina, pešak, zadobila je povredu glave, istezanje ručnog zgloba i prevezena je na VMA.
Macura je rekla da je javljeno da se saobraćajni udes dogodio i oko ponoći nedaleko od motela "Hiljadu ruža", kada je vozilo sletelo sa puta, ali da je u međuvremenu lekarskoj ekipi otkazan poziv.
Hitna pomoć je noćas obavila 91 intervenciju od kojih 15 na javnim mestima, a pomoć su najčešće tražili astmatičari >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << i hipertoničari.

Za protekla 24 sata obavljeno je 206 intervencija od kojih 55 na javnim mestima.

Macura je savetovala hroničnim bolesnicima da, ukoliko dozvole vremenske prilike, prošetaju bar pola sata, odnosno umerenu fizičku aktivnost, a preporučila je i uzimanje napitaka i oprez u saobraćaju.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.