Beograd: Muškarac u komi nakon tuče

Izvor: B92, 05.Apr.2013, 08:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beograd: Muškarac u komi nakon tuče

Beograd -- Muškarac star oko 40 godina pretučen noćas u Radničkoj ulici u Beogradu i s teškim povredama i u komi prevezen na odeljenje za reanimaciju Urgentnog centra.

Tuča se dogodila kod pumpe OMV oko 23 sata, rečeno je jutros u Hitnoj pomoći.

Na uglu ulica Vojislava Ilića i Ustaničke u udesu oko 00.45 časova muškarac star oko 40 godina zadobio je posekotinu ispod oka, a mladić star oko 25 godina povrede glave i grudnog koša i prevezen je u Urgentni centar. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

U udesu oko 20.50 časova na Pančevačkom putu nije bilo povređenih osoba, rekla je Macura, navodeći da je noćas obavljeno 98 intervencija, od kojih 18 na javnim mestima, i da su pomoć najčešće tražili hipertoničari.

Macura je savetovala slojevito oblačenje, uzimanje tečnosti, provetravanje prostorija, blagovremeni odlazak na posao, oprez u saobraćaju, umerenu fizičku aktivnost, a hroničnim bolesnicima i starijim osobama laganu šetnju.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pretučen muškarac, u komi prevezen na Urgentni centar

Izvor: Blic, 05.Apr.2013

Muškarac star oko 40 godina pretučen je prošle noći u Radničkoj ulici u Beogradu, sa teškim povredama i u komi prevezen je na Odeljenje za reanimaciju Urgentnog centra, rečeno je jutros u Hitnoj pomoći. On je potom prebačen na Odeljenje neurohirurgije. ..Tuča se dogodila kod OMV pumpe u Radničkoj...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.