U tri saobraćajna udesa tri osobe povređene

Izvor: Blic, 05.Apr.2013, 09:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U tri saobraćajna udesa tri osobe povređene

Tokom noći u Beogradu su se dogodila tri saobraćajna udesa u kojima su tri osobe povredjene, izjavila je jutros Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.

U udesu u Radničkoj ulici oko 23.10 časova muškarac star oko 40 godina zadobio je razderotinu glave, a bio je skoro u komi i prevezen je na odeljenje za reanimaciju Urgentog centra, rekla je Macura.

Na uglu ulica Vojislava Ilića i Ustaničke u udesu oko 00.45 časova muškarac star oko 40 godina zadobio je posekotinu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ispod oka, a mladić star oko 25 godina povrede glave i grudnog koša i prevezen je u Urgentni centar.

U udesu oko 20.50 časova na Pančevačkom putu nije bilo povredjenih osoba, rekla je Macura, navodeći da je noćas obavljeno 98 intervencija od kojih 18 na javnim mestima i da su pomoć najčešće tražili hipertoničari.

Macura je savetovala slojevito oblačenje, uzimanje tečnosti, provetravanje prostorija, blagovremeni odlazak na posao, oprez u saobraćaju, umerenu fizičku aktivnost, a hroničnim bolesnicima i starijim osobama laganu šetnju.

Povezane vesti: Četiri osobe povređene u udesima tokom noći, muškarac upao u šaht Dve osobe povređene u udesima, jedna izbodena nožem Žena povređena u nesreći u Ulici Braće Jerković U tri saobraćajne nesreće povređena tri pešaka Dva muškarca teško povređena u saobraćajnoj nesreći

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.