Zelenović: Izlazimo na izbore u Šapcu, bojkotujemo ostale

Izvor: Beta, 23.Feb.2020, 14:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zelenović: Izlazimo na izbore u Šapcu, bojkotujemo ostale

Gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović izjavio je da je Glavni odbor stranke Zajedno za Srbiju (ZZS) doneo odluku o učestvovanju na lokalnim izborima u Šapcu, i da, kako je rekao "brani normalan život u Šapcu".Zelenović je na konferenciji za novinare rekao da za odluku o izlasku na lokalne izbore ima podršku ogromnog broja gradjana i dodao da je Srpska naprednka stranka u Šapcu postala političko krilo "šabačke grupe" na čijem čelu stoji Milan Ostojić Sandokan.Zelenović je naveo da će gradjani Šapca na predstojećim izborima doneti odluku "da li nastavljamo da gradimo Šabac kao moderan grad u kom može da se živi dobro ili će se vlasti dokopati Sandokan"."Imamo jasan plan kako da gradjani ostvaruju veće zarade. Imamo plan kako da navodnjavamo 20.000 hektara plodnih oranica u Mačvi, imamo plan da snažno investiramo u puteve, ulice, u vodovod i kanalizaciju. Imamo plan kako da se ljudi leče bolje. Imamo plan za bolji život u slobodnom gradu, našem Šapcu," rekao je Zelenović.Kako je danas saopšteno iz njegovog kabineta donoseći odluku i izlasku na lokalne izobre u Šapcu, stranka ZZS donela je odluku da bojkotuje parlamentarne i pokrajnske izbore, kao i sve druge lokalne izbore.Saopšteno je i da je potpredsednik stranke Srdjan Srećković glasao ...

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zajedno za Srbiju će učestvovati na lokalnim izborima u Šapcu

Izvor: RTS, 23.Feb.2020

. Glavni odbor Zajedno za Srbiju doneo je odluku da u Šapcu učestvuje na lokalnim izborima, rekao je na konferenciji za novinare predsednik stranke, gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović.

Nastavak na RTS...

Kostreš :Izlazak na izbore jedini način da se opozicija suprotstavi vlasti

Izvor: Danas, 23.Feb.2020

Generalni sekretar Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV) Bojan Kostreš pozdravio je danas odluku stranke Zajedno za Srbiju (ZZS) da izadje na lokalne izbore u Šapcu i ocenio da je izlazak na izbore jedini način da se opozicija suprotstavi aktuelnoj vlasti.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.