Zavetnici obeležili 6. april sa Beograđanima

Izvor: RTS, 06.Apr.2016, 13:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zavetnici obeležili 6. april sa Beograđanima

Početak Drugog svetskog rata i bombardovanje Beograda Srpski sabor Zavetnici obeležio razgovorom sa Beograđanima u Knez Mihailovoj ulici, najavljujući intenziviranje predizborne kampanje u beogradskim opštinama.
Nosilac liste "Za slobodu Srbije" - Zavetnici Milica Đurđević rekla je da su od početka kampanje imali priliku da se predstave građanima i svima onima koji nisu bili dovoljno upoznati s njihovim >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << idejama zbog, kako je navela, medijske blokade. Posebno su, dodala je, razgovarali s mladim ljudima i posebno o problemu nezaposlenosti, jer, kako je rekla, više od 50 odsto mladih ljudi je danas bez posla. Zato su i razgovarali o strategiji rešavanja problema nezaposlenosti, o prekvalifikaciji, načinu obrazovanja.
"Mi smatramo da država treba da stane iza tih mladih ljudi, da im sugeriše u kom pravcu treba da se obrazuju, kako bi se lakše zaposlili", rekla je Đurđević.
Tokom obilaska sela u Šumadiji i Mačvi Zavetnici su, prema njenim rečima, razgovarali s poljoprivrednicima, o tome kako obnoviti srpsko selo.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.