Vučić početkom marta u Vašingtonu na konferenciji AIPAC

Izvor: Press, 26.Feb.2020, 11:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić početkom marta u Vašingtonu na konferenciji AIPAC

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić biće početkom marta u Vašingtonu jedan od govornika na godišnjoj konferenciji Američko-izraelskog komiteta za javne poslove (AIPAC), objavljeno je danas na Tviter nalogu tog komiteta.
Foto:blic
AIPAC je na svom zvaničnom Tviter nalogu objavio da je potvrđeno da će Vučić govoriti na godišnjoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << konferenciji "AIPAC2020".

Godišnja konferencija će, kako je navedeno na zvaničnom sajtu AIPAC, biti održana od 1. do 3. marta.
Vučić će, prema ranijim informacijama Tanjuga, na tom najvećem skupu američke proizraelske zajednice, govoriti o odnosima Srbije i Izraela, ali i o izazovima globalne politike.

Predsednik Vučić na ovom skupu učestvuje kao gost, što je inače u skladu sa praksom Komiteta da na godišnju konferenciju pozove istaknute ličnosti američke i svetske politike.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Vučić medju govornicima na godišnjoj konferenciji AIPAC-a u Vašingtonu

Izvor: NoviMagazin.rs, 26.Feb.2020

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić biće među govornicima na godišnjoj konferenciji Američko-jevrejskog komiteta za javne poslove (AIPAC) koja će od 1. do 3. marta biti održana u Vašingtonu...Godišnjom konferencijom AIPAC u Vašingtonu promoviše se partnerstvo SAD i Izraela, a skupu prisustvuje...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.