Vučić: Ne dam pare za partijske i idiotske projekte

Izvor: Vesti-online.com, 05.Avg.2015, 16:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Ne dam pare za partijske i idiotske projekte

Premijer Aleksandar Vučić izjavio je da nema nikakve opasnosti od bankrota za Srbiju i podvukao da će ubuduće imati deficit manji od tri odsto BDP poput najrazvijenih evropskih zemalja.

Vučić je podsetio na svoje reči od pre sedam, osam meseci pre kojima će Srbija uprkos fiskalnoj konsolidaciji imati na kraju gdoine privredni rast od 0,5 do 1 odsto, što mu, kako je primetio, niko nije verovao.

A potvrda takvom njegovom stavu i uverenju je, dodao je, i činjenica >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << da će MMF korigovati prognozu rasta BDP Srbije.

- To potvrđuje moje reči i to je dokaz da nisam lagao, obmanjivao, i pričao vam šarene laže - rekao je premijer i dodao da nas u 2016. godini očekuje privredni rast od 2 odsto, a u 2017 i veći.

Objasnio je da, kada kaže da ne da novac, onda misli na "partijske i idiotske" projekte koji uloženo nikada nisu vratili građanima Srbije, a da će para za investicije i razvojne projekte biti.

- Posao mi je da vodim računa o celoj Srbiji - poručio je Vučić.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.