Izvor: Danas, 28.Avg.2019, 11:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vlada Velike Britanije traži suspenziju parlamenta

EPAPremijer Velike Britanije Boris Džonson Vlada Velike Britanije tražila je od kraljice da suspenduje rad parlamenta čim se poslanici vrate na posao u septembru. Vladin zahtev upućen je samo nekoliko nedelja pre isteka roka za Bregzit. To znači da poslanici verovatno neće moći da izglasaju bilo koji zakon koji bi mogao premijera da spreči u […] Članak Vlada Velike Britanije traži suspenziju parlamenta se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bregzit bez sporazuma na pomolu? Džonson traži od kraljice SUSPENZIJU PARLAMENTA

Izvor: Blic, 28.Avg.2019

Premijer Velike Britanije Boris Džonson tražio je danas od kraljice da suspenduje parlament od sredine sledećeg meseca, za šta opozicija tvrdi da je pokušaj da se onemogući da parlament spreči izlazak iz EU bez sporazuma.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.