Vanredna sednica parlamenta 4. septembra

Izvor: RTS, 27.Avg.2019, 11:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vanredna sednica parlamenta 4. septembra

Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković sazvala je 17. vanredno zasedanje parlamenta za 4. septembar, na predlog 156 narodnih poslanika.
Na dnevnom redu sednice biće Predlog zakona o potvrđivanju Sporazuma između vlada Srbije i Paragvaja o ukidanju viza za nosioce diplomatskih, zvaničnih i službenih pasoša, kao i Predlog zakona o potvrđivanju >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Sporazuma između vlada Srbije i Mjanmara o ukidanju viza na diplomatske i službene pasoše, saopšteno je iz Skupštine Srbije.

Poslanici će razmatrati i Predlog zakona o potvrđivanju Sporazuma između vlada Srbije i Surinama o oslobađanju od obaveze pribavljanja viza za nosioce običnih, diplomatskih, službenih i zvaničnih/specijalnih pasoša i Predlog zakona o potvrđivanju Sporazuma između vlada Srbije i Dominikanske Republike o ukidanju viza za nosioce diplomatskih i službenih pasoša.
Zasedanje će se održati u Domu Narodne skupštine, sa početkom u 10 časova, dodaje se u saopštenju.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Vanredna sednica Skupštine 4. septembra, poslanici o ukidanju viza

Izvor: NoviMagazin.rs, 27.Avg.2019

Skupština Srbije počeće u sredu, 4. septembra na zahtev 156 narodnih poslanika vanrednu sednicu na kojoj će se razmatrati ukidanje viza za nekoliko zemalja...Poslanici će razmatrati Sporazum između Vlade Srbije i Vlade Paragvaj o ukidanju viza za nosioce diplomatskih, zvaničnih i službenih pasoša,...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.