(VIDEO) U PEĐINU ČAST: Sakramento povlači Stojakovićev dres

Izvor: Kurir, 13.Dec.2014, 19:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) U PEĐINU ČAST: Sakramento povlači Stojakovićev dres

Pod kupolom Arko Arene vioriće se dres Peđe Stojakovića pored dresova Arčibalda, Ričmonda, Vebera, Dejvisa, Stouksa, Robertsona, Divca, Timana, Lejsija i dresa sa brojem šest koji je posvećen vernim navijačima Salramenta

Nekadašnji košarkaški reprezentativac naše zemlje Predrag Stojaković pridužiće se odabranoj eliti igrača Sakramenta kojima je povučen dres. Tim iz Kalifornije će događaj ovekovečiti svečanom ceremonijom uoči duela sa Oklahomom >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << šesnaestog decembra.

Pod kupolom Arko Arene vioriće se dres Predraga Stojakovića pored dresova Arčibalda, Ričmonda, Vebera, Dejvisa, Stouksa, Robertsona, Divca, Timana, Lejsija i dresa sa brojem šest koji je posvećen vernim navijačima Sakramenta.

Stojaković je za Kingse postigao 10484 poena i na visokom je petom mestu liste strelaca u istoiji Sakramenta. Deveti je svih vremena na listi najboljih trojkaša NBA lige sa 1,760 poema i bio je  ključni deo Sakramentove generacije sa Divcem, Veberom, Kristijem, Džeksonom, Polardom, Džejsonom Vilijamsom, koja je igrala tri polufinala i jedno finale Zapadne konferencije.

Održao je formu i visok nivo igre sve dok se krajem 2010. godine nije pogoršala povreda leđa koju je dugo vukao. Sa ekipom Dalasa mu se ostvarila želja da se popne na vrh svetske klupske košarke i uzme prsten, posle koga je odlučio da se povuče sa parketa.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.