Upravni odbor RTS-a odbacio Bujoševićevu prijavu

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jul.2020, 21:56

Upravni odbor RTS-a odbacio Bujoševićevu prijavu

Dve prijave su prihvaćene, a tri odbačene, među kojima je prijava i aktuelnog v.d. direktora Dragana Bujoševića, jer nije potpisana

Upravni odbor RTS otvorio je danas pristigle prijave na konkurs za novog generalnog direktora javnog servisa. .

UO je prihvatio prijave Vaska Vasovića, dugogodišnjeg snimatelja i direktora fotografije RTS-a, i Marka Milutinovića, odgovornog urednika PGP RTS i urednika i voditelja emisije "Lice nacije" na TV Pančevo. Njih će u narednim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << danima članovi UO pozvati na razgovor.

Odbačene su kandidature Vladimira Palikuće, novinara i urednika "Jutarnjeg programa" i poznatog lica "Beogradske hronike", kao i Svetisalava Nedeljkovića, novinara RTS u penziji. Oba kandidata su propustila da dostave dokaze da su bar 10 godina bili na rukovodećim pozicijama, što je bio jedan od uslova konkursa.

Kako nam je objašnjeno u ovoj medijskoj kući, UO ima rok od 45 dana da odluči o novom direktoru. Ukoliko niko od kandidata ne bude izabran, konkurs se ponovo raspisuje.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.