Saopštenje Upravnog odbora RTS-a o kandidatima za generalnog direktora

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 07.Jul.2020, 11:09

Saopštenje Upravnog odbora RTS-a o kandidatima za generalnog direktora

Upravni odbor je konstatovao da je blagovremeno stiglo 5 prijava, i to:

1. Vasko Vasović

2. Svetislav Nedeljković

3. Vladimir Palikuća

4. Dragan Bujošević

5. Marko Milutinović

Pregledom prispelih prijava, Upravni odbor je konstatovao da sledeći kandidati u formalno-pravnom smislu ispunjavaju uslove konkursa:

1. Vasko Vasović

2. Marko Milutinović

Upravni odbor je konstatovao da sledeći kandidati >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << u formalno-pravnom smislu ne ispunjavaju uslove konkursa:

1. Svetislav Nedeljković (ne ispunjava uslov u pogledu radnog iskustva na rukovodećim poslovima u trajanju od 10 godina).

2. Vladimir Palikuća (ne ispunjava uslov u pogledu radnog iskustva na rukovodećim poslovima u trajanju od 10 godina).

3. Dragan Bujošević (prijava na konkurs nije potpisana)

U skladu sa čl. 5 Pravilnika o postupku i uslovima izbora imenovanih lica, Upravni odbor će, nakon razgovora sa kandidatima koji ispunjavaju uslove konkursa, odluku o imenovanju generalnog direktora doneti u roku od 45 dana od dana otvaranja prijava na konkurs.

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.