Sve je spremno za 16. Noć muzeja

Izvor: Danas, 17.Maj.2019, 11:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sve je spremno za 16. Noć muzeja

Ovogodišnja Noć muzeja će u subotu, 18. maja, sve od 16 časova do ponoći, dočekati hiljade posetilaca širom zemlje, a samo u Beogradu svoja vrata otvoriće muzeji, galerije i brojne druge ustanove kulture na više od šezdeset lokacija širom grada. Članak Sve je spremno za 16. Noć muzeja se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sergej Trifunović prvi put se javno obraća članovima PSG

Izvor: Danas, 17.Maj.2019

Poznati glumac Sergej Trifunović prvi put će se javno obratiti na političkom skupu organizacije na čijem je čelu - u subotu, 18. maja, najavljena je 3. redovna Skupština Pokreta slobodnih građana, koja će se održati u sali opštine Stari grad u Beogradu. Članak Sergej Trifunović prvi put se...

Nastavak na Danas...

Noć muzeja u subotu u više od 40 gradova Srbije

Izvor: Danas, 17.Maj.2019

U subotu, 18. maja u više od 40 gradova Srbije biće održana 16. Noć muzeja a muzeji, galerije, kulturni centri i druge institucije biće otvorene za posetioce od 16 časova do ponoći. Članak Noć muzeja u subotu u više od 40 gradova Srbije se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Sve je spremno za 16. Noć muzeja

Izvor: DobreVesti.rs, 18.Maj.2019, 09:01

Ovogodišnja Noć muzeja će u subotu, 18. maja, sve od 16 časova do ponoći, dočekati hiljade posetilaca širom zemlje, a samo u Beogradu svoja vrata otvoriće muzeji, galerije i brojne druge ustanove kulture na više od šezdeset lokacija širom grada.. .  . Više od četrdeset gradova širom...

Nastavak na DobreVesti.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.