Šarović: Glasali za, jer nije bilo ozbiljnih prigovora

Izvor: B92, 21.Apr.2017, 15:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šarović: Glasali "za", jer nije bilo ozbiljnih prigovora

Beograd -- Funkcioner SRS Nemanja Šarović kaže da su radikali u RIK glasali za konačne izborne rezultate jer nema prigovora koji bi mogli da ugroze regularnost izbora.

On je novinarima u Skupštini Srbije rekao da su radikali uvek poštovali volju naroda, "čak i onda kada im nije odgovarala".

Šarović je kazao da radikale napada i opozicija i vladajuća većina, a da je tako bilo i 2016. godine, kada jedini nisu glasali za proglašenje konačnih rezultata parlamentarnih >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << izbora.

Šarović je na konferenciji pokazao i krivičnu prijavu koju su radikali 2014. podneli protiv tadašnjeg predsednika RIK-a Dejana Đurđevića i svih članova te komisije jer su protivustavno i protivzakonito izglasali uputstvo o sprovođenju izbora na Kosovu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.