Tomašević: Naš član u RIK-u glasao suprotno stavu stranke

Izvor: Blic, 21.Apr.2017, 19:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tomašević: Naš član u RIK-u glasao suprotno stavu stranke

Član Predsedništva DSS Vukosav Tomašević izjavio je danas da je njihov predstavnik u RIK Miloš Janić glasao suprotno odluci predsedništva stranke prilikom jučerašnjeg utvrđivanja rezultata predsedničkih izbora.

Time što je glasao za izveštaj, Janić je prekršio odluku da predstavnik DSS treba da bude prilikom glasanja uzdržan, a taj je je stav jasno predočen članovima RIK iz te stranke, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << pa ne može biti reči o grešci ili zabuni, rekao je Tomašević.

- Reč je o svesnom činu kojim je Janić naneo veliku štetu ugledu DSS i doveo u zabunu ne samo članstvo stranke, već i najširu javnost - rekao je Tomašević, koji je zbog toga uputio javno izvinjenje članovima i glasačima DSS i svim građanima.

Dodao je da zbog tog postupka Janić više ne može biti član DSS, a da će stranački organi da utvrde i obaveste javnost da li je reč o isključivo njegovoj ličnoj odluci ili je imao saradnike i instruktore unutar DSS.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.