Izvor: Beta, 27.Okt.2010, 09:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prvi sneg na Jadovniku i Zlataru

PRIJEPOLJE, 27. oktobra 2010. (Beta) - Prvi put ove jeseni jutros su se zabeleli vrhovi planina na jabučko-babinskoj visoravni.

Na Jadovniku i Zlataru je već desetak santimetara vlažnog snega koji i dalje pada.

Sneg pada i u Novoj Varoši, ali se za sada zadržava samo na planinama Javoru i Zlataru.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PRVI SNEG NA ZLATIBORU, JADOVNIKU I ZLATARU

Izvor: Kurir, 27.Okt.2010

PRIJEPOLJE - Prvi put ove jeseni jutros su se zabeleli vrhovi planina na jabučko-babinskoj visoravni. Na Jadovniku i Zlataru već je napadalo desetak centimetara vlažnog snega koji i dalje pada...Sneg pada i u Novoj Varoši, ali se za sada zadržava samo na planinama Javoru i Zlataru. Prvi sneg ove...

Nastavak na Kurir...

Veje na Zlataru, Zlatiboru i Kopaoniku

Izvor: Mondo, 27.Okt.2010

Na Zlatiboru i Zlataru jutros je izmereno desetak santimetara vlažnog snega koji i dalje pada. Putevi su prohodni osim u brdsko-planinskom području.

Nastavak na Mondo...

Zabeleli se Kopaonik, Zlatibor i Zlatar

Izvor: Glas javnosti, 28.Okt.2010, 07:17

PRIJEPOLJE - Prvi put ove jeseni juče ujutru zabeleli su se vrhovi planina na jabučko-babinskoj visoravni. Na Jadovniku i Zlataru već je napadalo desetak centimetara vlažnog snega koji i dalje pada...Sneg je padao i u Novoj Varoši, ali se zasad zadržava samo na planinama Javoru i Zlataru. Prvi...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.