Pršutijada za vikend na Zlatiboru

Izvor: Kurir, 09.Jan.2013, 15:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pršutijada za vikend na Zlatiboru

Na Pršutijadi će učestvovati oko 20 izlagača, a nagrade će biti džak pršute, kvadratni metar slanine i 20 metara kobasice

ZLATIBOR - Sajam suvomesnatih proizvoda "Pršutijada" održaće se u zlatiborskom selu Mačkat od 11. do 13. januara pod pokroviteljstvom Skupštine Opštine Čajetina.

Na "Pršutijadi" će učestvovati oko 20 izlagača, a nagrade će biti džak pršute, kvadratni metar slanine i 20 metara kobasice.

Direktor >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Turističke organizacije "Zlatibor" Darko Đurović rekao je danas da je na Zlatiboru 17.000 gostiju, a više posetilaca iz Crne Gore i Republike Srpske očekuje se za vikend.

"Popunjenost kapaciteta na Zlatiboru je dobra, radi Ski-centar Tornik, u centru Zlatibora je klizalište, ima dovoljno snega", rekao je Đurović.

U zlatiborskom selu Jablanica biće organizovan doček Nove godine po julijanskom kalendaru, uz nastup pevačkih i folklornih grupa i trubača iz Sirogojna, a na Kraljevom trgu na Zlatiboru nastupiće trubači Veljka Ostojića i pevač Slobodan Mulina.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Ko će odneti džak pršute i 20 metara kobasice

Izvor: Mondo, 09.Jan.2013

Voliš pršutu, slaninu, kobasice? Onda narednog vikenda moraš biti u Mačkatu kod Zlatibora, gde će se održati tradicionalna "Pršutijada"..."Pršutijada" će se održaće u zlatiborskom selu Mačkat od 11. do 13. januara pod pokroviteljstvom Skupštine Opštine Čajetina...Na "Pršutijadi" će učestvovati...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.