Probni popis stanovništva od sutra do 15.aprila

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 31.Mar.2009, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Probni popis stanovništva od sutra do 15.aprila

BEOGRAD - Republički zavod za statistiku Srbije će od sutra do 15. aprila sprovesti probni popis stanovništva, domaćinstava i stanova u Srbiji.

Cilj tog popisa jeste da se blagovremeno testiraju svi pripremljeni metodološko-organizacioni instrumenti za sprovođenje glavnog popisa 2011. godine.

Probnim popisom biće obuhvaćeno ukupno oko četiri hiljade domaćinstava i 12.000 osoba i to u 40 izabranih naselja na teritoriji Republike.

Zavod moli članove >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << slučajno izabranih domaćinstava da u tom periodu prime u svoje domove njihove popisivače i da odgovore na pitanja iz popisa.

Svi podaci prikupljeni u probnom popisu biće korišćeni isključivo u statističke svrhe.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.