Predragu Blagojeviću nagrada Fondacije Katarine Preradović

Izvor: N1 televizija, 10.Okt.2018, 14:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predragu Blagojeviću nagrada Fondacije Katarine Preradović

Glavni i odgovorni urednik Južnih vesti Predrag Blagojević dobitnik je ovogodišnje nagrade za novinarstvo koja se dodeljuje u znak sećanja na novinarku Katarinu Preradović. Po oceni žirija, to jedini mediji južno od Beograda koji je slobodan i na koji se može osloniti.

Predstavnici žirija su rekli da je izbor jednoglasno pao na Blagojevića, jer se hrabro i dosledno bori za slobodu novinarstva, javni interes i građane.

Priznanje je prošle godine ustanovila >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << Fondacija "Katarina Preradović", a nagrada se dodeljuje za ispunjavanje visokih profesionalnih i etičkih standarda, profesionalni integritet i doprinos u razvoju društva.

Zameniku glavnog urednika "Južnih vesti" Aleksandru Stankovu uručena je plaketa, koji je u ime Blagojevića i redakcije istakao da je čast biti dobitnik "tako važnog priznanja".

Izvor: FoNet

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Predragu Blagojeviću nagrada "Katarina Preradović" za novinarsku izuzetnost

Izvor: JužneVesti.com, 10.Okt.2018

Zato što je u svom radu ispoljio profesionalni integritet, izuzetnost, nesebičnost i hrabrost, kako je naveo žiri, ovogodišnji dobitnik nagrade “Katarina Preradović” za 2018. godinu je glavni i odgovorni urednik Južnih vesti Predrag Blagojević...Za ispunjavanje visokih profesionalnih i etičkih...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.