Izvor: Nezavisne Novine, 09.Apr.2020, 18:20

Pop iz BiH uhapšen u Podgorici: Prekršio mjeru zabrane

PODGORICA - Policija u Podgorici uhapsila je sveštenika (38) državljanina Bosne i Hercegovine, sa privremnenim boravkom u Ulcinju, zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo nepostupanje po zdravstvenim propisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sveštenik uhapšen u Crnoj Gori zbog kršenja zabrane kretanja

Izvor: B92, 09.Apr.2020

Policija u Podgorici uhapsila je sveštenika Sinišu Smiljića (38), državljanina Bosne i Hercegovine, s privremenim boravkom u Ulcinju...On je uhapšen zbog sumnje da je počinio krivično delo nepostupanje po zdravstvenim propisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti..."Policija je u mestu Berislavci...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.