Podignuta optužnica protiv Todorića, Nobilo iznenađen

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Sep.2019, 10:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Podignuta optužnica protiv Todorića, Nobilo iznenađen

Županijsko državno tužilaštvo u Zagrebu podiglo je optužnicu protiv bivšeg vlasnika hrvatskog koncerna Agrokor, Ivice Todorića, i još tri osobe.

Među optuženima su još dvoje hrvatskih i jedna austrijska državljanka, zbog počinjenog krivičnog dela zloupotrebe poverenja u privrednom poslovanju te pomaganja u zloupotrebi poverenja u poslovanju.

Među optuženima je i Piruška Canjuga, koju zastupa advokat Anto Nobilo, koji je komentarišući taj slučaj rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << da o optužnici ne može detaljnije da govori, jer je još nije primio.

Očekuje da će je dobiti kroz par sedmica.

Ipak, Nobilo ističe da ga je iznenadilo podizanje optužnice i otvaranje postupka, jer smatra da je u istrazi sve pobijeno.

Naveo je da su u istrazi saslušani svedoci odbrane, dok DORH nije izvelo ni jednog svog svedoka.

“Njihova je stvar koga će optužiti, a videćemo na sudu što će biti od toga”, kazao je Nobilo.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.