Održan pomen Nenadu Bogdanoviću

Izvor: Mondo, 26.Sep.2009, 16:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Održan pomen Nenadu Bogdanoviću

Na Novom groblju, u Aleji zaslužnih građana, danas je održan dvogodišnji pomen gradonačelniku Beograda Nenadu Bogdanoviću.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pomen Nenadu Bogdanoviću

Izvor: Danas, 26.Sep.2009

Porodica, prijatelji, saradnici, predstavnici grada i poštovaoci Nenada Bogdanovića okupiće se u subotu, u 12 časova na pomenu povodom dvogodišnjice od njegove smrti, u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju.

Nastavak na Danas...

Pomen Bogdanoviću

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Sep.2009

BEOGRAD - Na Novom groblju, u Aleji zaslužnih građana, danas je održan dvogodišnji pomen gradonačelniku Beograda Nenadu Bogdanoviću...Pored porodice, pomenu su prisustvovali i gradonačelnik Beograda Dragan Đilas, pomoćnica gradonačelnika Radmila Hrustanović, načelnica Gradske uprave Vesna...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.