Obradović: Bojkot izbora jedino rešenje

Izvor: Danas, 22.Avg.2019, 13:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obradović: Bojkot izbora jedino rešenje

Predsednik Dveri Boško Obradović izjavio je danas da vlast nije ispunila nijedan od zajedničkih zahteva za fer i poštene izbore koje je kompletna opozcija zahtevala pre devet meseci i da je bojkot izobra jedino rešenje. Članak Obradović: Bojkot izbora jedino rešenje se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Ne davimo Beograd potvrdio odluku o bojkotu izbora

Izvor: Danas, 22.Avg.2019

Inicijativa "Ne davimo Beograd" potvrdila je danas da će bojkotovati predstojeće izbore, jer su, kako su naveli, konstatovali da nije došlo ni do kakvog pomaka u ispunjenju zahteva za slobodne i fer izbore od strane nadležnih institucija. Članak Ne davimo Beograd potvrdio odluku o bojkotu izbora...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.