Mirković ostaje trener Partizana

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Dec.2018, 14:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mirković ostaje trener Partizana

Trener fudbalera Partizana Zoran Mirković predvodiće crno-bele i u drugom delu sezone, saopšteno je posle današnjeg sastanka sa Upravom kluba.

Partizan je putem saopštenja objavio da su "potpuno neumesne, nepotrebne i maliciozne sve spekulacije u vezi sa statusom trenera prvog tima", koji ima ugovor do 2021. godine.

"Zajedno sa upravom FK Partizan, trener Mirković ostaje potpuno posvećen pripremi ekipe za prolećni deo šampionata, borbu na svim fudbalskim >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << frontovima i činiće sve, kao i do sada, da u toj borbi Partizan bude konkurentan i sposoban za osvajanje novih trofeja", navode iz Humske.

Iz Partizana dodaju da je klub "u svim svojim segmentima jedinstven i spreman da se izbori sa svim izazovima koji ga do kraja prvenstva očekuju".

Fudbaleri Partizana prvi deo sezone završili su na trećem mestu na tabeli Superlige, sa šest bodova manje od niškog Radničkog i čak 15 od vodeće Crvene zvezde.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U HUMSKOJ PRESEKLI: Bata VOZI VALJAK do 2021. godine (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Dec.2018

Crno-beli izdali saopštenje...Čelnici Partizana izdali su saopštenje za javnost u kojem tvrde da Zoran Mirković ostaje trener ekipe i da su sve špekulacije oko njegovog odlaska - neosnovane...ŠTA JE SAD OVO? Stigle nove INFORMACIJE o dolasku Renfroa! Grobarima se NIMALO neće svideti! (FOTO)..Mirković...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.