Više nema dileme oko Bate Mirkovića, Partizan objavio saopštenje!

Izvor: Sportske.net, 24.Dec.2018, 14:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Više nema dileme oko Bate Mirkovića, Partizan objavio saopštenje!

Kako se i očekivalo, klub iz Humske oglasio se danas povodom daljeg statusa šefa stručnog štaba.

Ako je i bilo nekih dilema u javnosti, od danas ih više nema - Zoran Mirković ostaje na klupi Partizana!

To je epilog današnjih razgovora koje je trener crno-belih obavio sa čelnicima kluba, pa posle svega u Humskoj mogu da se maksimalno posvete jačanju tima za prolećni deo sezone, a u dogovoru sa šefom struke.

Partizanovo saopštenje na tu temu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u nastavku prenosimo u celini.

''Fudbalski klub Partizan ističe da su potpuno neumesne, nepotrebne i maliciozne sve spekulacije u vezi sa statusom trenera prvog tima. Fudbalski klub Partizan ima trenera prvog tima. Zorana Mirkovića, sa važećim ugovorom do januara 2021. godine.





Zajedno sa upravom FK Partizan, trener Mirković ostaje potpuno posvećen pripremi ekipe za prolećni deo šampionata, borbu na svim fudbalskim frontovima i činiće kao i do sada sve da u toj borbi Partizan bude konkurentan i sposoban za osvajanje novih trofeja.





FK Partizan je u svim svojim segmentima jedinstven i spreman da se izbori sa svim izazovima koji ga do kraja prvenstva očekuju'', navodi se u saopštenju.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Poruka iz Humske: Mirković do 2021.

Izvor: MozzartSport.com, 24.Dec.2018

Dilema manje na crno-beloj strani Topčiderskog brda. Zoran Mirković ostaje šef stručnog štaba Partizana. Mada je u javnosti provejavao stav o nezadovoljstvu nekadašnjeg reprezentativca uslovima u kojima obitava srpski fudbal, na današnjem sastanku sa čelnicima crno-belih potvrđeno je da Bata...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.