Ministarstvo: Nije bilo propusta u lečenju doktora Lazića

Izvor: Večernje novosti, 30.Jun.2020, 11:57

Ministarstvo: Nije bilo propusta u lečenju doktora Lazića

Ministarstvo zdravlja saopštilo je da je u Kliničkom centru Niš izvršen vanredni inspekcijski nadzor po prijavi ćerke doktora Miodraga Lazića BEOGRAD - Ministarstvo zdravlja saopštilo je da je u Kliničkom centru Niš izvršen vanredni inspekcijski nadzor po prijavi ćerke doktora Miodraga Lazića i da je komisija mišljenja da u slučaju lečenja doktora Lazića nije bilo propusta.Kliničkom centru je naloženo da organizuje i izvrši vanrednu proveru kvaliteta stručnog >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << rada zdravstvenih radnika koji su učestvovali u lečenju dr Miodraga Lazića, koji je preminuo u Kliničkom centru u Nišu od posledica korona virusa.Provera je izvršena i komisija je mišljenja da u slučaju lečenja doktora Lazića nije bilo propusta, navodi se u odgovoru Ministarstva zdravlja na pitanje RTS-a da li je izvršena kontrola.Pored toga, naložena je i vanredna spoljna provera kvaliteta stručnog rada.Ćerka doktora Lazića, Nina Vujošević, podnela je prijavu zbog navodnih nepravilnosti i propusta u lečenju njenog oca u Kliničkom centru Niš.Doktor Miodrag Lazić, direktor Urgentnog centra u Nišu i ratni hirurg, preminuo je od posledica korona virusa 14. aprila u Kliničkom centru u Nišu.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

STIGAO IZVEŠTAJ INSPEKCIJE! Utvrđeno da li je bilo propusta u lečenju dr Lazića

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jun.2020

Ministarstvo zdravlja saopštilo je da je u Kliničkom centru Niš izvršen vanredni inspekcijski nadzor po prijavi ćerke doktora Miodraga Lazića i da je komisija mišljenja da u slučaju lečenja doktora Lazića nije bilo propusta...Kliničkom centru je naloženo da organizuje i izvrši vanrednu proveru...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.